Careers

Do you want to be a part of the Daniatech team? Check out our open positions below.

Open positions

 • Mekanisk ingeniør

  Om jobbet

  Vil du være med til at udvikle verdensklasse procesudstyr til fødevareindustrien? Er du passioneret omkring innovation af kompliceret mekanisk udstyr i tæt samarbejde med kunder og produktion?

  Er du en dygtig og innovativ ingeniør med blik for detaljen og lysten til at arbejde med alsidige og komplekse projekter?

  Kan du tænke ud af boksen?

  Så er du den mekaniske ingeniør vi leder efter!

  Om holdet

  Daniatech fokuserer på udvikling, salg, installation og service af udstyr til fødevareindustrien inden for pulverhåndtering og (våd)mixing.

  I Daniatech vil du blive en del af et relativt nyt team, men med meget stor erfaring inden for branchen. Der vil derfor være stor mulighed for at gøre en forskel både i teamet og for produkterne.

  Om rollen

  Som ingeniør er du involveret i kundeprojekter i alle faser: fra tilbud, design, tegning, overdragelse til værksteder til implementering. Ansvarsområderne kan være:

  –              Detaljeret 3D design af mikser og pulverhåndteringsløsninger

  –              Udarbejdelse af procesdiagrammer

  –              Deltagelse i udviklingsprojekter

  –              Teknisk salgssupport

  Vi leder efter en kollega med relevant uddannelse, som produktionsteknolog/ maskiningeniør/ procesingeniør eller lignede. Du skal brænde for 3D Tegning og være detaljeorienteret. Du skal kunne formulere dig selv på engelsk og have gode kommunikationsevner. Hvis du kan nikke ja til disse, har du et godt fundament for stillingen.

  Daniatech tilbyder

  Du får en unik chance for at arbejde tæt sammen med et nyt og dynamisk team.

  Du er med ’hvor tingene sker’ både strategisk og praktisk, som en del af en moderne organisation med højt til loftet og kort til smil. Der er fokus på samarbejde, trivsel, høj faglighed og udviklingsmuligheder for den enkelte.

  Herudover tilbyder vi fleksible arbejdstider, løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, kantineordning og en attraktiv pensionsordning.

  Jobbet er placeret i Stilling (Skanderborg)

  Om Daniatech

  Daniatech blev grundlagt i 2015 og designer og udvikler innovative og højteknologiske miksere pulverhåndtering  til procesindustrien. Vi fokuserer på høj kvalitet og energioptimerede løsninger, som vil hjælpe vores kunder til forbedret produktion.

  Interesseret?

  For yderligere information kan du orientere dig på www.daniatech.com eller kigge på Daniatech – YouTube. Ved konkrete spørgsmål til stillingen send en mail til Jens.andersen@daniatech.com.

  Send din ansøgning og CV på e-mail til Jens.andersen@daniatech.com.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

  Start dato: Hurtigst muligt

Show more